Cautare

284 de rezultate pentru "droguri la km 30" (8.15 secunde)
De la anuntarea divortului dintre Angelina Jolie si Brad Pitt, in septembrie trecut, au circulat cele mai nebunesti povesti pentru a explica adevaratul motiv al deciziei lor: droguri, alcool, violenta sau angajament umanitar. ... Acest lucru l-a impins pe Brad la un ultimatum.
Vederea neclara poate fi un simptom al unei mari varietati de afectiuni sau conditii de gravitate diferita de la usoare la grave.
In perioada 26-28 Mai 2017 la hotelul Parliament (str. ... Controlul dependentelelor alimentare (dulciuri, tigari, alcool, droguri);
Pe Sinziana Liliana Scriosteanu am cunoscut-o acum cateva luni la un eveniment monden. Am fost incantata de naturaletea cu care aborda oamenii si m-am gandit sa o provoc la o discutie mai profunda.
Suspectul, care a fost impuscat si ucis de politie, era cunoscut politiei ca dealer de droguri.
Acest ceva se refera la orice este personal. ... Important e sa te afli intr-o stare agreabila, tu cu tine, pentru a putea fi la fel si cu ceilalti.
Totodata, nivelul trigliceridelor din sange se va resimti, inregistrand cote crescute la analizele medicale.
Marile manipulari din epoca moderna, de Bernard Raquin, este o carte aparuta acum cativa ani, la Pro Editura si Tipografie, in colectia Universuri secrete. Este o carte exceptionala, care raspunde in principal la intrebarea:
Un accident straniu care a dat nastere la sumedenie de ipoteze si a dat de lucru comentatorilor pe orice speta mai bine de o saptamana.
Ciprian Bara) Intr-o epoca a socializarii tehnicizate, a comunicarii si a marketingului productiv, in care ne ingrijim foarte mult de ceea ce se vede, intr-o continua foame de apreciere, ne grabim in a ne epuiza in gesturi superficiale, cu convingerea ca astazi putem da update la orice, oricand.
Giorgiana Radu a publicat pe AMPRESS un articol despre cazul de la Caracal, intitulat: ... xxx Asistam de zile bune, oripilati si neputinciosi la derularea unei drame nascute din subteranul odios, mentinut in viata de inaltele institutii ale statului.
Este de asemenea folosita pentru evaluarea efectelor sistemice ale multor boli metabolice si in salile de operatie pentru monitorizarea activitatii cerebrale la pacientii anesteziati. ... De pe scalp biocurentii sunt captati cu electrozi conectati la aparatul EEG, unde sunt amplificati de sute de mii de ori.
Undeva in tara, niscai sateni exasperati de un individ care vindea droguri copiilor lor, s-au mobilizat, l-au batut si i-au dat foc la casa.
La data de 16 mai 2011, politisti din cadrul Directiei Generale de Politie a Municipiului Bucuresti, Serviciul Investigatii Criminale - Biroul Urmăriri si Serviciul de Investigare a Fraudelor, i-au depistat pe:
Mutu, dosarul VIP-urilor consumatoare de droguri, dosarul Camatarilor s-au prafuit, s-au diluat, au pierdut din atentia devoratorilor de stiri care sunt romanii… Zbuciumul politic s-a mai linistit si el - daca nu de-adevaratelea, macar asa, de fatada.
Reprezentantii Delegatiei Uniunii Europene la Bucuresti au prezentat recent eurobarometrul de opinie publica in Uniune, care cuprinde, pentru prima data, un raport national pentru Romania, realizat pe baza unor sondaje de opinie efectuate la sfirsitul anului 2004 pe un esantion reprezentativ de peste o mie de persoane cu virsta de peste cincisprezece ani.
Un sofer de 27 de ani a fost prins de politisti, dupa ce a urcat la volan, baut, dar si drogat. ... Alcooltestul a indicat o concentratie de alcool de 0,99 la mie, in aerul expirat, iar testul pentru droguri a iesit pozitiv.
O parte considerabila a acestor "chinezisme” sunt marfurile contrafacute ce poarta insemnele unor marci de prestigiu la nivelul pietei mondiale.
Cea mai mare operatiune contra gruparilor de trafic de persoane si de droguri din ultimii ani este in desfasurare miercuri dimineata. Politistii si procurorii DIICOT participa la 457 de perchezitii care vizeaza 47 de grupari implicate in aceste infractiuni.
Nevoia de comunicare a dus la disperare ieri jde mii de abonati Connex.
google-analytics.com